Gå til innholdet

DU OG ANDRE

Mine invitasjoner og svar

Laster invitasjonene og svarene dine …

Hvordan sammenligningene dine behandles

Oppdatert 7. september 2026. Raketforskning AB er behandlingsansvarlig. Sammenligninger er en valgfri tjeneste for personer fra 16 år. Vi kobler ikke den gamle profilkoden din til historiske navn eller e-postadresser.

Hva brukes, og hvorfor?

Valgt profil, visningsnavn, invitasjon og koblinger er nødvendige for å levere sammenligningstjenesten du ber om (GDPR artikkel 6 nr. 1 bokstav b). Du kan bruke et kallenavn. Valgfrie behov og tilbud behandles med ditt samtykke (artikkel 6 nr. 1 bokstav a). Du kan hoppe over dem og senere fjerne dem fra rapporten uten å slette profilen eller deltakelsen.

Hvem kan se hva?

Alle med invitasjonslenken kan se avsenderens tittel, visningsnavn og offentlige introduksjon. Lenken kan videresendes. Avsenderen og den som bekrefter svaret, kan lese rapporten for dem to, inkludert de valgfrie svarene de ga. Den private oversikten publiseres ikke.

I en gruppe inngår også avsenderen i fordelingen som vises til deltakerne fra fem personer. Fordelingen er ikke garantert anonym: I en liten gruppe eller en gruppe som kjenner hverandre kan enkeltpersoner gjenkjennes. Valgfrie preferanser er ikke med i gruppevisningen. Et offentlig deltakerkort viser bare visningsnavnet og at dere har sammenlignet. Det krever separat samtykke fra begge og fjernes hvis en av dem trekker godkjenningen.

Tilgang og lagring

En nødvendig informasjonskapsel gir privat tilgang i denne nettleseren i opptil 90 dager. Invitasjonsidentifikatoren lagres i fanens sessionStorage under testen. En separat privat gjenopprettingskode gir tilgang fra en annen enhet og erstattes etter bruk. Del aldri koden som en invitasjon.

Invitasjoner stenges etter 90 dager, og opplysningene ryddes deretter bort. Den private identiteten utløper 90 dager etter den siste invitasjonen eller det siste svaret du opprettet. Du kan slette den tidligere fra oversikten. Et trukket svar fjernes fra tjenesten for begge. Vi kan ikke slette kopier noen allerede har lastet ned eller fotografert.

Begrensede aktivitetshendelser brukes til drift og kvalitetsoppfølging ut fra berettigede interesser (artikkel 6 nr. 1 bokstav f). De slettes etter 30 dager og inneholder ikke profilsifre, valgfrie svar, visningsnavn eller kontaktopplysninger. Interne identifikatorer er pseudonyme personopplysninger. Tellere for å hindre misbruk slettes etter omtrent én time. Du kan protestere mot behandling basert på berettigede interesser.

Sletting fjerner data fra den aktive sammenligningstjenesten. Sikkerhetskopier og leverandørers tekniske logger kan bestå frem til vanlig sletting. Opplysninger om hosting, andre leverandører, overføringer og eksisterende analyse- og reklameteknologi står i 41Qs personvern- og informasjonskapselregler.

Dine valg og rettigheter

Fra oversikten kan du laste ned egne lagrede opplysninger og slette sammenligningene dine. I rapporten kan du fjerne valgfrie svar, trekke godkjenning av publisering eller trekke deltakelsen. Du kan også be om innsyn, retting, sletting, begrensning og dataportabilitet og klage til svenske IMY eller relevant tilsynsmyndighet. Kontakt 41Q hvis du har mistet tilgang eller vil ha fullt innsyn; ikke send den private gjenopprettingskoden eller sensitive testopplysninger på e-post.

Sammenligningen er en samtalehjelp. Den tar ikke beslutninger om relasjoner, ansettelse eller egnethet og skal ikke brukes til å sile ut jobbsøkere.

Personvern og rettighetene dine · Kontakt 41Q